Markiezen

Maak kennis met de houten en aluminium markiezen die Uyen te bieden heeft van Markiezen Nederland

Markiezen

Markiezen Nederland

Aluminium Markiezen

Onder een markies creëert u met groot gemak een prachtig terras, een heerlijke plek om in de luwte en uit de zon te zitten. Maar ook uw winkelwaren komen onder onze markiezen helemaal tot hun recht. In een handomdraai geeft uw winkel, café of restaurant een luxe uitstraling en maakt uw locatie al van veraf zichtbaar.

De aluminium markies combineert de klassieke uitstraling van een traditionele markies met het comfort van moderne materialen. Tenslotte maakt het aluminium de markies nagenoeg onderhoudsvrij.

De mooiste reclame voor uw gevel Een kleine pakkende tekst op de volant, een logo op de markies, een opvallende kleurcombinatie of contrasterende biezen, samen creëren we dé blikvanger van de straat. En dat kan op elke standaard markies, maar ook op onze ronde markiezen of baldakijnen. Niets is onmogelijk! Wij denken graag met u mee!

De pluspunten

Houten Markiezen

De houten markies is een echte klassieker, pure nostalgie. Een tijdloos model dat uw gevel een stijlvolle uitstraling geeft. De houten kappen zijn van meranti hardhout. De bovenkap bestaat tot 5.90 meter uit één stuk. Hij kan worden uitgevoerd in een recht model, of met een sierlijst. De zijkappen kunnen in een recht, golf of moderne variant worden uitgevoerd. Alle combinaties zijn mogelijk. En qua materiaal hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Markiezen Nederland verwerkt alleen het beste materiaal en bovendien nog duurzaam ook.

Houten markiezen zijn er in 2 soorten hout: Scandinavisch grenen (alleen voor het frame) en donkerrode meranti hardhout (voor het frame en de kappen).

Beide houtsoorten FSC gecertificeerd. In tropische FSC bossen worden slechts enkele bomen per hectare geoogst waarna het bos jaren de tijd krijgt om zich te herstellen. Hierdoor blijven de bossen behouden.

De markiezen worden twee keer gegrond en twee keer afgelakt met een KOMO gecertificeerd verfsysteem. Standaard in RAL-9001 en RAL-9010. Andere RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Het is mogelijk om onder de bovenkap een stormlat te schroeven. Dit zorgt voor extra stevigheid en een fraaie afwerking. Ook loopt de regen niet over het markiesdoek heen wanneer deze ingeklapt is. De stormlat wordt standaard toegepast bij elektrische markiezen.

Een slijtlat in de achterste slag monteren zorgt ervoor dat het doek van de muur blijft, waardoor slijtage van het doek wordt voorkomen. Wij leveren de slijtlat standaard mee. Een stoffen stormstrook in plaats van een slijtlat is ook mogelijk tegen een meerprijs.