Markisolettes

Maak kennis met de markisolettes die Uyen te bieden heeft, waaronder de producten van Smits

Markisolettes aan woning
Smits

Markisolettes

Logo Smits Rolluiken en Zonwering

Markisolette Compact

De Markisolette Compact, deze combinatie tussen een screen en uitvalscherm opent zich eerst verticaal om vervolgens diagonaal uit te vallen. Het vrije zicht naar buiten blijft behouden terwijl ook de laagstaande zon geweerd wordt. Zeer geschikt voor hoge ramen en eenvoudig in een nis of koof te plaatsen is.

Kenmerken

Markisolette Excellent

De Markisolette Excellent is een bijzondere zonwering. De eerste Markisolette, in de basis een hybride tussen onze Screen Excellent en de kenmerkende profielen van de Markisolette. Door het economisch- en ergonomisch design heeft de Markisolette Excellent een maximale uitval van een halve meter. Ideaal om de lichtinval te beperken zonder het uitzicht naar buiten te verliezen.

Een gunstige prijsstelling, leverbaar in verschillende kastmaten, fraai vormgegeven aluminium scharnieren, prima te plaatsen in de nis of koof en te koppelen voor een groter schaduwoppervlak, zo maar wat voordelen van de Markisolette Excellent.

Kenmerken
Markisolette aan woning

Markisolette Extra

De Markisolette Extra opent zich eerst verticaal om vervolgens diagonaal uit te vallen. Het vrije zicht naar buiten blijft behouden terwijl ook de laagstaande zon geweerd wordt. Geschikt voor hoge ramen maar met zijn 4 meter ook geschikt voor een brede toepassing. Door het design blijft de Markisolette Extra eenvoudig in een nis of koof te plaatsen.

Om een nog groter oppervlak van schaduw te voorzien is het mogelijk de Markisolette Extra te koppelen. Standaard verkrijgbaar in crèmewit en technisch zilver, op aanvraag is iedere RAL-kleur mogelijk.

Markisolette aan gebouw
Kenmerken