Pergolazonwering

Maak kennis met de Pergolazonwering die Uyen te bieden heeft, waaronder Weinor en Smits

Pergolazonwering

Weinor

Plaza Viva

Ja, zo’n zomerse lucht is mooi. Vooral als het zonnescherm ondanks sterke windvlagen veilig staat. Zoals de Plaza Viva. Dankzij de beide voorste staanders is het scherm uiterst windbestendig. Het solide duo garandeert, dat de pergola-zonwering tot windkracht 6 uitgeschoven kan blijven en ook dan nog betrouwbare zonwering biedt.

OptiStretch of Stretch voor een strakker doek Bij de Plaza Viva OptiStretch is het doek aan alle vier zijden strak gespannen. De voordelen: een bijzonder strak doek en geen lichtspleet aan de zijkanten. De basisversie Plaza Viva Stretch is aan twee zijden gespannen en tussen doek en zijprofiel bevindt zich een lichtspleet. Bij beide varianten zorgt een krachtig spansysteem met kabels voor een gelijkmatige doekstand.

Telescoopstaander voor afvoer van regenwater. Om regenwater betrouwbaar weg te laten lopen, is een minimale hoek van het zonnescherm noodzakelijk. Bij de montage kan deze hoek echter niet altijd worden gecreëerd.

Hier helpt de optionele telescoopstaander. Met een slinger kunt u deze bij regen omlaag draaien om de noodzakelijke hoek te bereiken. Dit is mogelijk dankzij de losse lagers van de muurconsole en een compensatiescharnier aan het bovenstuk van de staander.

Pergolazonwering

Smits

Solidare Pergola

De Solidare pergolazonwering, de pergola-variant van het Solidare-systeem. Deze zonwering wordt gezien als een kant-en-klaar oplossing. De Solidare Pergola is uitgerust met een rit- geleide doek uit onze SolidScreen-lijn. Hierdoor is het doek rondom compleet ingesloten, is er géén lichtinval tussen doek en geleider en hangt het zonweringdoek ook in grote systemen aanzienlijk minder door.

In feite is de Solidare pergolazonwering een Solidare Veranda op staanders. Tevens geldt de Solidare Pergola als alternatief voor een terrasscherm, wanneer er een oplossing moet komen voor bijvoorbeeld een zwakke muur.

Kenmerken