Terrasoverkappingen

Maak kennis met de terrasoverkappingen die Uyen te bieden heeft, waaronder Deponti’s Bosco, Giallo en Pigato

Terrasoverkappingen

Deponti

Kiest u voor een aluminium overkapping van Deponti, dan kiest u voor klasse én kwaliteit. Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Met een aluminium terrasoverkapping zorgt u voor een stijlvol verlengstuk van uw woning.

Wij werken met zorgvuldig geselecteerd en kwalitatief hoogwaardig aluminium waarbij wij u de keuze bieden uit de volgende drie kleuren: verkeerswit, crèmewit en antraciet grijs en zwart. Daarnaast bestaan er tal van extra opties en accessoires, afhankelijk van uw smaak en voorkeuren.

Waarom een aluminium overkapping van Deponti;

Bosco

De Bosco is een aluminium terrasoverkapping met een zeer hoog afwerkingsniveau.

Daarnaast biedt de Bosco een breed scala aan keuzes in de afwerking, zoals de afwerking van de gootlijst en de uitstraling van de staanders. U kunt de Bosco daardoor helemaal afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. Zo is deze overkapping bijvoorbeeld ook koppelbaar waardoor de Bosco oneindig kan worden verbreed. Deze overkapping is alléén uitvoerbaar met polycarbonaatplaten.

Optioneel kan de Bosco worden uitgebreid met diverse accessoires van Deponti zoals bijvoorbeeld glazen schuifwanden, LED-verlichting en heaters.

Giallo

De Deponti Giallo terrasoverkapping is te herkennen aan zijn strakke robuuste uiterlijk en is voorzien van een extra staal verstevigde gootprofiel. Deze extra versteviging maakt het mogelijk om de Giallo op slechts twee staanders uit te voeren met een maximale overspanning van maar liefst 6 meter. Deze maximale overspanning op twee staanders is wat de Giallo uniek maakt. Het resultaat is maximaal genieten met een vrij en open uitzicht. Deze overkapping is alléén uitvoerbaar met polycarbonaatplaten.

Optioneel kan de Giallo worden uitgebreid met diverse accessoires van Deponti zoals bijvoorbeeld glazen schuifwanden, LED-verlichting of dichte zijwanden.

Pigato

De Pigato is een luxe high-end aluminium terrasoverkapping. Deze overkapping is verstevigd met een staalstrip in het gootprofiel, waardoor deze overkapping standaard kan worden uitgevoerd met een dak van gelaagd glas. Daardoor geniet u altijd van perfecte lichtinval en kunt u zelfs ónder uw overkapping naar de bomen, vogels of sterren kijken. Een gevoel van verrijking en pure luxe.

Standaard wordt de Pigato geleverd met een glazen dak, maar indien gewenst is de Pigato ook leverbaar met polycarbonaat dak.

Optioneel kan de Giallo worden uitgebreid met diverse accessoires van Deponti zoals bijvoorbeeld glazen schuifwanden, LED-verlichting of dichte zijwanden.

Grillo

Uniek in het assortiment van Deponti zijn Grillo panelen. Dit zijn lichtgewicht, aluminium onderdelen die jouw buitenleven verrijken. De panelen zijn stapelbaar, gemakkelijk te monteren en voorzien van klikprofielen. Het duurzame en flexibele karakter zorgt ervoor dat je de Grillo panelen op verschillende manieren kunt toepassen. Ze kunnen dienen als schuttingdelen voor meer privacy, of als erfafscheidingen. Maar ook kun je er bloembakken, of een fraaie aluminium ombouw voor jouw container van maken. Zelfs het creëren van een garagedeur is mogelijk. Kortom: je creativiteit wordt volop geprikkeld met de Grillo panelen van Deponti.

Fiano glazen schuifwanden

Maak van uw overkapping een tuinkamer; Geniet langer van uw tuin én terras met glazen schuifwanden.

De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. Ze kunnen in twee tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting. Daarmee bieden ze een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, ook met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, opent u de panelen eenvoudig.

Wist u dat de glazen schuifwanden van Deponti niet alleen geschikt zijn voor de aluminium overkappingen van Deponti, maar voor ieder merk en materiaal overkapping bieden wij een oplossing!

Viewline schuifwanden

Het glazen schuif-draaisysteem van Viewline biedt u maximale comfort en flexibiliteit. Laat uw terrasoverkapping ademen en open eenvoudig de gehele breedte van de pui. Geniet van licht en warmte bij fraaie weers­omstandigheden of creëer een warme, gesloten ruimte.

Het innovatieve glazen schuif-draaisysteem biedt oneindige mogelijkheden. Laat binnen en buiten in elkaar overvloeien als nooit tevoren.

Het glazen schuif-draaisysteem van Viewline is geschikt voor ieder type terrasoverkapping en wordt volledig op maat gemaakt. De panelen zijn individueel te verschuiven. Hierdoor kunnen alle panelen los worden opengeklapt aan de zijde van de loopdeur en kan de ruimte rondom het kozijn nog optimaal benut worden.

Pinela

Welk seizoen het ook is, met de Pinela van Deponti bent u in charge over de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk tot 120 graden kantelbaar. Met één druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping. De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan niet van de zon geniet. Tegelijkertijd geniet u in de winter optimale bescherming tegen koude, regenachtige omstandigheden.

De Pinela verrijkt uw woning door zowel het design als het optimale gebruikersgenot. Met de afstandsbediening roteert u de lamellen eenvoudig in een stand die voor u de perfecte lichtinval creëert. Sterker nog, u kunt de lamellen mee laten draaien met de zon doordat de lamellen tot 120 graden traploos verstelbaar zijn.

Pinela Deluxe

In een handomdraai de beschikking over een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop opent u de lamellen van de Pinela Deluxe en creëert u een cabrio-effect in uw tuin. De overkapping biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt de Pinela Deluxe u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zonnige dagen. Dus, weer of geen weer, u beleeft het ultieme buitenlevengevoel.

Met de Pinela Deluxe creëert u een buitenruimte die bescherming biedt tegen ieder weertype. Wanneer u de synchroon bewegende lamellen openschuift ontstaat er een grote open ruimte boven uw terras. En tijdens het sluiten drukken de lamellen gelijktijdig op de pakking van de zijprofielen en zorgen zo voor optimale bescherming.

Verdeca

De Verdeca biedt extra woongenot in uw tuin door flexibiliteit. Zit u bijvoorbeeld op het terras en wilt u lekker van de zon genieten? Laat dan met één druk op de knop het doek open gaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of uv-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.

De Verdeca terrasoverkapping kenmerkt zich door een aluminium frame en een wit waterafstotend doek. De constructie biedt optimale stevigheid en windbestendigheid. De overkapping biedt perfect zicht. Dit komt doordat de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven (onzichtbaar) zijn weggewerkt. De regengoot is bovendien voorzien van een anti-tocht systeem. Dit systeem voorkomt dat er wind tussen het plafonddoek, de rails en de regengoot naar binnen dringt.

Deponti terrasoverkappingen

Impressie