Terrasoverkappingen

Maak kennis met de terrasoverkappingen die Uyen te bieden heeft, waaronder Pallazzo’s Sqope, Pareda en Lounge

Terrasoverkappingen

Pallazzo

Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het hele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met een Pallazzo glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is: u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen.

De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Pallazzo 150 SL

Deze terrasoverkapping is uitgevoerd met een moderne goot, passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit daktype.

Pallazzo XL

De oplossing voor situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u tot 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 4 meter met glas. Pallazzo XL is uitvoerbaar met een moderne of klassieke goot.

Pallazzo XL AVENTA

Pallazzo XL AVENTA is de meest innovatieve terrasoverkapping op de markt. De terrasoverkapping heeft een geïntegreerde schuifwand waardoor er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar is.

Sqope®

Pallazzo Sqope® is het ultieme stijlicoon voor uw tuin. De terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen.

Aanbouw of vrijstaand

Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Dankzij innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van 7000 mm te creëren. U bent daardoor vrij om uw overkapping in te richten zonder obstakels en u behoudt een onbelemmerd zicht.

Veel licht

Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving.

Kwaliteit

Het toegepaste aluminium is van Europese kwaliteit. De profielen worden geproduceerd door erkende extrudeurs in Europa. Daarmee hebben we grip op de kwaliteit en kunnen we u 10 jaar verzekerde garantie bieden op de coating. Deze coating wordt aangebracht onder het Qualicoat keurmerk.

Pareda

Pallazzo Pareda® is een aluminium wand waarmee één of meerdere zijkant(en) van een Pallazzo terrasoverkapping functioneel en esthetisch afgesloten kunnen worden. Pareda® ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt voor beschutting tegen verschillende weersomstandigheden en biedt meer privacy. Zo geniet je 365 dagen van een Pallazzo terrasoverkapping.

Kenmerken Pareda®

Lounge

Pallazzo Lounge is de lamellen terrasoverkapping met een buitengewoon design en feilloze werking.

De kantelbare lamellen zijn 135° roteerbaar waardoor je met één druk op de knop een volmaakte lichtinval, schaduw en ventilatie creëert. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken. Pallazzo LOUNGE kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd. De grote afmeting van de lamellen zorgt voor een extreem hoge sterkte en afwerking. Bovendien heeft het dak daardoor een strak en rustig aanzicht. Deze sterkte maakt het mogelijk om een grote afmeting van 6000 x 4000 mm te realiseren.

Alle profielen en afwerkingsmaterialen zijn van aluminium en volledig in kleur. Het frame en de lamellen zijn bovendien in afzonderlijke kleuren te bestellen.

Verdekte afwatering

In de staanders wordt de hemelwaterafvoer gemonteerd. Deze is dus volledig onzichtbaar. De afdekkap aan de voorzijde van de staanders is afneembaar, waardoor u altijd bij de afvoer kunt.

Afwerking

De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. De bevestigingsmethode biedt een variabele montage en is daardoor geschikt voor iedere situatie.

Geïntegreerde verlichting

LED verlichting kan worden geïntegreerd in de dakliggers. De bedrading hiervoor is weggewerkt in de constructie en zonder aanpassingen kunnen spots of LED strips worden gemonteerd.

Versterking

Voor grotere daken is er versterking geïntegreerd zonder dat hiermee de goot wordt verhoogd. Hierdoor blijft het aanzicht slank en behoudt u een maximaal zicht op uw tuin. Met dezelfde goot kunt u grotere overspanningen creëren. Naargelang de diepte worden ook de liggers voorzien van verstevigingskokers.

Constructie

De staander ondersteunt het zwaartepunt van de goot optimaal. Dit betekent dat de paal of staander gelijk staat met de achterzijde van de goot. Hierdoor draagt de kracht van de gootbelasting af op de palen, dit voorkomt dat de goot gaat kantelen.

Pallazzo biedt ook meerdere modeltypen, namelijk:

Het toegepaste aluminium is van Europese kwaliteit. De profielen worden geproduceerd door erkende extrudeurs in Europa. Daarmee hebben we grip op de kwaliteit en kunnen we u 10 jaar verzekerde garantie bieden op de coating. Deze coating wordt aangebracht onder het Qualicoat keurmerk.

Pallazzo terrasoverkappingen

Impressie