Terrasoverkappingen

Maak kennis met de terrasoverkappingen die Uyen te bieden heeft, waaronder Pallazzo’s Sqope, Pareda en Lounge

Terrasoverkapping polycarbonaat zwart
Terrasoverkappingen

Pallazzo

Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het hele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met een Pallazzo glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is: u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen.

De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Goot van de overkapping
Pallazzo 150 SL

Deze terrasoverkapping is uitgevoerd met een moderne goot, passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit daktype.

Terrasoverkapping polycarbonaat zwart
Pallazzo XL

De oplossing voor situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u tot 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 4 meter met glas. Pallazzo XL is uitvoerbaar met een moderne of klassieke goot.

Terrasoverkapping met ingebouwde glaswand
Pallazzo XL AVENTA

Pallazzo XL AVENTA is de meest innovatieve terrasoverkapping op de markt. De terrasoverkapping heeft een geïntegreerde schuifwand waardoor er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar is.

Sqope®

Pallazzo Sqope® is het ultieme stijlicoon voor uw tuin. De terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen.

Aanbouw of vrijstaand

Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Dankzij innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van 7000 mm te creëren. U bent daardoor vrij om uw overkapping in te richten zonder obstakels en u behoudt een onbelemmerd zicht.

Veel licht

Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving.

Kwaliteit

Het toegepaste aluminium is van Europese kwaliteit. De profielen worden geproduceerd door erkende extrudeurs in Europa. Daarmee hebben we grip op de kwaliteit en kunnen we u 10 jaar verzekerde garantie bieden op de coating. Deze coating wordt aangebracht onder het Qualicoat keurmerk.

Vierkante terrasoverkapping luxe

Pareda

Pallazzo Pareda® is een aluminium wand waarmee één of meerdere zijkant(en) van een Pallazzo terrasoverkapping functioneel en esthetisch afgesloten kunnen worden. Pareda® ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt voor beschutting tegen verschillende weersomstandigheden en biedt meer privacy. Zo geniet je 365 dagen van een Pallazzo terrasoverkapping.

Aluminium zijwand zwart
Kenmerken Pareda®
Pallazzo terrasoverkappingen

Impressie