Terrasoverkappingen

Maak kennis met de terrasoverkappingen die Uyen te bieden heeft, waaronder de Cubola Solidare en Divara van Smits

Terrasoverkappingen

Smits

Cubola Solidare

Een samenstelling van de Cubola en de Solidare. De luxe vrijstaande zonwering die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is. Zoals u mag verwachten, is deze vrijstaand, aan de gevel en op een muur te monteren. Daarnaast is het mogelijk deze aan alle vier de zijden naar wens te koppelen met inwendige koppelstukken.

Wat het zo kenmerkend maakt is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek bekend van onze SolidScreen systemen. Het doek zit er daardoor strak in en doorhangende of afhangende doeken behoren tot het verleden. Nooit eerder is deze techniek toegepast in onze terraszonwering, tot nu!

De hoogwaardige aluminium profielen in combinatie met het strakke doek maakt de Cubola Solidare tot een windvaste, uiterst duurzame en solide buitenzonwering.

Unieke eigenschappen

Divara

Met de Divara geniet u nog langer van het buitenleven, ongeacht welk seizoen. Een luxe designzonwering die u de mogelijkheid biedt een tweede huiskamer te creëren in eigen tuin. Een plek van rust en vermaak waar u familie en vrienden uitnodigt, de barbecue wat langer blijft branden en
waar ook de laatste fles nog wordt opengetrokken.

Met één druk op de knop creëert u door de lamellen te draaien een sfeervol lichtspel op uw terras, een zonnige plek om van te genieten of een schaduwrijk onderkomen om even bij te komen van de hitte. De Divara brengt het vakantiegevoel naar uw tuin. Zelfs als het weer iets minder is hoeft u niet te wijken, door de zeer hoge wind- en sneeuwlast beschermt de Divara u ieder seizoen.

Unieke eigenschappen

Leverbaar in RAL 9010 zuiver wit, RAL 7016 antracietgrijs structuur of een combinatie van beide. Uit te breiden met sfeervolle ledverlichting, glaswanden en verticale zonwering om ook de laagstaande zon te weren.