Terrasoverkappingen

Maak kennis met de terrasoverkappingen die Uyen te bieden heeft, waaronder Palazzo, Weinor en Deponti

Terrasoverkappingen

Weinor

Artares

Schaduwspel met frisse bries – Weinor biedt met Artares een bijzondere terrasoverkapping. Regel uw individuele bio klimaat gewoon zelf door de openingshoek van de lamellen. Met sensoren kunnen de lamellen automatisch worden ingesteld afhankelijk van het weer. Zo geniet u goed beschermd van het verblijf op uw terras. Met extra’s als geïntegreerde verticale zonwering of ledverlichting aan lamellen en frame maakt u van uw weerbeschermingsproduct uw individuele terrashemel.

Kenmerken Artares

Terrazza Originale/ Terrazza Originale Plus

Terrasplezier tot ver in de herfst – met de Weinor terrasoverkapping Terrazza Originale bent u goed beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De Weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen.

Ook in termen van kwaliteit hebben Weinor terrasoverkappingen veel te bieden. De stabiele aluminium constructie wordt in eigen fabriek tot op het laatste detail in meer dan 200 RAL-kleuren gepoedercoat. Dit, in combinatie met hoogwaardige roestvrijstalen schroeven, zorgt voor maximale corrosiebestendigheid. Zo beleeft u lang plezier van uw terrasoverkapping Terrazza Originale!

En dankzij een speciale dakgoot-constructie heeft u ook een vrij uitzicht naar buiten. Dit maakt een breedte tot 7 meter zonder middenstaander mogelijk.

Kenmerken Terrazza Originale

U kunt ook kiezen voor de variant Terrazza Originale Plus met dak overstek en geïntegreerde regengoot – specifiek voor het afvoeren van regenwater.

Terrazza Pure

Spectaculair design – veeleisende techniek: Achter de moderne kubistische dakvorm van Terrazza Pure gaat een uiterst innovatieve bouwwijze schuil.

Gangbare terrasdaken zijn schuin gevormd, zodat regenwater kan aflopen. Niet de Terrazza Pure! Hier is de helling geïntegreerd in de frameconstructie en daarom niet van buitenaf zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design gecombineerd met betrouwbare afvoer van regenwater. Terrazza Pure is de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

Kenmerken Terrazza Pure
Weinor terrasoverkappingen

Impressie