Terrasschermen

Maak kennis met de terrasschermen die Uyen te bieden heeft, waaronder Weinor en Smits

Terrasschermen

Smits

Picca

Een kwalitatief goed terrasscherm hoeft niet altijd duur te zijn. De Picca is hiervan het sprekende bewijs. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het doeltreffend halfronde design, is de Picca al jaren één van de meest populaire terrasschermen. De oerdegelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder uw scherm.

Door toepassing van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en roestvast staal, is dit scherm een voorbeeld van absolute duurzaamheid. Om uw Picca een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit het ruime aanbod zonweringdoek.

Furore Cassette

De Furore Cassette is een volledig gesloten terrasscherm dat bekend staat om de fraaie en compacte vormgeving. De muurbevestiging van dit terrasscherm is geheel weggewerkt achter het scherm, hierdoor sluit het naadloos aan op de gevel. Het scherm is uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm altijd perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook optimaal beschermd tegen weersinvloeden. De sierlijke afdekkappen verbergen elke schroef!

Primo en Linea

De Primo onderscheidt zich door zijn hedendaagse design. In gesloten stand is de cassette slechts 122 mm hoog. Dit maakt het één van de meest compacte terrasschermen. Bent u op zoek naar een terrasscherm dat weinig ruimte inneemt, zonder aan kwaliteit in te leveren, dan is de Primo uw keuze.

De Linea is bijna identiek aan haar broertje de Primo. Ook de Linea is in gesloten stand slechts 122 mm hoog en daarmee dus zeer compact. Het verschil tussen beide schermen is dat de Linea een volledig gesloten cassette heeft. Mede hierdoor heeft de Linea grotere maximale maatvoeringen dan de Primo.

Gota

De Gota kenmerkt zich door zijn ruime keuze aan kleurmogelijkheden. De Gota is een type terrasscherm, dat door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Het stelmechanisme van de Gota gaat schuil achter een fraaie afwerking van druppelvormige afdekkappen, waardoor het zeer compact oogt. De montagesteunen zijn voorzien van een inhaaksysteem dat de montage van het scherm gemakkelijker maken.

Oliva

De Oliva onderscheidt zich dankzij zijn olijfvormige uiterlijk, unieke stelmogelijkheid en groot formaat. Dat maakt dat de Oliva in bijna elke denkbare situatie te plaatsen is. Als grote broer van de Gota is ook de Oliva in gesloten stand een aangenaam aanzien aan uw gevel.

Bella

De Bella, het woord zegt het al. Deze Italiaanse schone is voor de fijnproever op het gebied van geveldesign. De fraai vormgegeven cassette biedt zowel in gesloten als open stand een mooi aanzicht. Dit terrasscherm combineert design en kwaliteit als geen ander.

Jan Des Bouvrie

Een uniek design door Jan des Bouvrie, Nederlands meest bekende interieur- en exterieurontwerper. De minimalistische vormgeving van dit terrasscherm kenmerkt zich door de rechthoekige cassette, die ook in gesloten stand een strak ontwerp aan de gevel is. Bent u liefhebber van design en wilt u dit graag combineren met een hoogwaardig terrasscherm, dan is het scherm Jan des Bouvrie de oplossing voor u.

Senza

De Senza is het meest geavanceerde en luxe terrasscherm in ons assortiment. Tevens is de Senza het grootste uit te voeren, maar boet het hierdoor niet in aan kwaliteit. Het geheim zit ‘m in het design. De krachten worden evenredig verdeeld, zodat optimale stabiliteit wordt verkregen.

Alora

Een moderne kubistische uitstraling en diverse keuzemogelijkheden om het scherm op jouw wensen af te stemmen, dit maakt de Alora het antwoord op al jouw zonweringswensen.

Met de Alora geniet je nog langer van het buitenleven, het is dé moderne sfeerbrenger voor ieder terras en elke tuin. Wat maakt de Alora de perfecte match?

De gehele constructie is licht en toch robuust, waardoor het terrasscherm bestand is tegen de verschillende weersinvloeden. Leverbaar met dimbare ledverlichting in de cassette (optioneel), zodat je in de avonduren langer buiten kunt blijven zitten en kunt genieten van jouw terras en tuin. Het scherm is beschikbaar in verschillende trendkleuren (poedercoating).

Beschikbare kleuren