Terrasschermen

Maak kennis met de terrasschermen die Uyen te bieden heeft, waaronder Weinor en Smits

Terrasschermen

Weinor

Kubata

Kubusvormen zijn een populair stijlelement voor hedendaagse gevels. Hier past het cassettescherm Kubata optimaal bij. Met haar heldere design is zij een perfecte aanvulling voor de moderne huisarchitectuur. Maar ook de hoogwaardige techniek is overtuigend: in de cassette geïntegreerde LED-spots, Weinor LongLife-arm, comfortabele besturing en de grote doek- en framekleurenselectie daar laat niets te wensen over.

Opal Design ll

Hoogwaardige technologie ontmoet eersteklas design – de Opal Design II van Weinor voldoet aan de hoogste eisen aan een cassettescherm van de premiumklasse. Het scherm is ontworpen voor zonwering op grote oppervlakken en past dankzij zijn tijdloos

klassieke vormgeving harmonieus in de architectuur van de gevel. Met zijn fraaie cassette brengt het chique accenten aan in de gevel. Een veelheid aan productkenmerken zorgt voor eenvoudige bediening, overtuigend comfort en een lange levensduur.

Semina Life

Semina Life is een echte allrounder onder de cassettezonweringen. Overtuigend door een modern en fris design in combinatie met jarenlang beproefde Weinor techniek. Veel technische highlights staan garant voor een hoog comfort en een lange levensduur.

Cassita II

Slank design en moderne techniek – met de extreem vlakke cassette past de Cassita ll perfect binnen moderne woontrends. Voor fans van moderne wooncultuur. De Cassita ll overtuigt dankzij het nieuwe, minimalistische design in harmonieus vlakke ovaalvorm.

I 2000/K 2000/ N2000

Bij de cassette-zonneschermen I2000 en K2000 gaat het om ware klassiekers. Hiermee beidt Weinor oplossingen voor elke bouwsituatie – met en zonder achterwand. De N 2000 is speciaal voor gevel nissen ontworpen.

Semina

Het compacte halfcassettescherm Semina is sterk in prijs, werking en design. Het biedt een rechtlijnige vormgeving en uitstekende kwaliteit.

Topas

Hoge kwaliteit voor een klein budget – het open zonnescherm Weinor Topas is het perfecte startersmodel. Dankzij de vele verschillende uitvoeringen biedt de Topas voor iedere bouwsituatie de passende oplossing.

Terrasschermen

Impressie