De stijlvolle beschermers

Markiezen en markisolettes

Als je op zoek bent naar een zonweringsoplossing die niet alleen effectief, maar ook esthetisch aantrekkelijk is, dan is ons aanbod aan markiezen en markisolettes precies wat je nodig hebt. 

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen zijn we trots op onze expertise en passie voor wat we doen. We vertellen je daarom graag meer over onze producten.

Markiezen aan woning
Over het product

Wat zijn markiezen en markisolettes?

Markiezen zijn een tijdloze klassieker in de wereld van zonwering. Met hun kenmerkende gebogen vorm bieden ze niet alleen bescherming tegen de zon, maar voegen ze ook elegantie toe aan elke gevel. Ze zijn perfect voor iedereen die waarde hecht aan zowel functionaliteit als uitstraling.

Markisolettes zijn een moderne twist op de traditionele markiezen en uitvalschermen. Ze combineren de praktische voordelen van een screen met de esthetische uitstraling van een uitvalscherm. Dit maakt ze ideaal voor hogere ramen, waar ze de zon effectief buiten houden, terwijl je nog steeds geniet van een vrij uitzicht en natuurlijk licht.

Houten markies met gestreept doek
Aluminium Markiezen

Deze terrasoverkapping is uitgevoerd met een moderne goot, passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit daktype.

 

Markisolettes aan woning

Markisolettes

De oplossing voor situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u tot 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 4 meter met glas. Pallazzo XL is uitvoerbaar met een moderne of klassieke goot.

Voordelen van onze producten

Waarom kiezen voor markiezen en markisolettes?

Niets is te gek

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek de veelzijdigheid van ons aanbod markiezen en markisolettes en hoe ze kunnen bijdragen aan het comfort en de uitstraling van jouw huis. Bij Uyen Zonwering en Kozijnen combineren we deskundigheid met een hoogwaardig serviceniveau om ervoor te zorgen dat je precies vindt wat je zoekt. 

Kom langs in onze showroom! Maak een afspraak via onderstaande knop.

zonweringspand met bussen