Bescherming en stijl voor jouw terras

Knikarmschermen

Of je nu een gezellige barbecue organiseert, rustig een boek wilt lezen op je terras, of gewoon wilt genieten van het buitenleven zonder de hinder van direct zonlicht; ons aanbod knikarmschermen maken het mogelijk.

Knikarmschermen terraszonwering
Knikarmschermen

Wat zijn knikarmschermen?

Knikarmschermen, soms ook wel terrasschermen genoemd, zijn uitschuifbare zonneschermen met een doek, die boven je terras of balkon geplaatst worden. Ze kenmerken zich door twee knikarmen die het scherm in- en uitrollen. Dit systeem zorgt ervoor dat je onder het scherm een vrij en onbelemmerd ruimtegevoel hebt. Perfect dus voor elke buitenruimte waar je wilt genieten van de frisse lucht.

Waarom kiezen voor een knikarmscherm?

De voordelen van knikarmschermen

Knikarmscherm olijfvormig Oliva
SMITS OLIVA
Terrasschermen

Impressie

Wij helpen je graag

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Elk terras is uniek, dat begrijpen we bij Uyen Zonwering en Kozijnen. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen. Met onze jarenlange expertise garanderen we niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook deskundig advies om het perfecte knikarmscherm voor jouw situatie te vinden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. Samen maken we van jouw terras of balkon een comfortabele, schaduwrijke plek.