maatwerk voor jouw droom zonwering

Buitenzonwering

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen zijn we gespecialiseerd in het bieden van complete oplossingen voor buitenzonwering. Onze producten zijn ontworpen om jou te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon en om privacy te bieden. Met onze buitenzonwering kun je genieten van een aangename temperatuur binnen of buiten op je terras. 

Ontdek ons complete aanbod op deze pagina!

Producten die jou beschermen tegen de zon

Ontdek onze wereld van buitenzonwering

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, screens, buitenjaloezieën, markiezen, markisolettes, pergola’s, veranda zonweringen, uitvalschermen, knikarmschermen of lichtstraatzonwering, wij hebben het allemaal! Benieuwd naar ons complete aanbod? Kom dan gerust eens langs in onze showroom.

Rolluiken grijs wit groot huis
Rolluiken

Onze rolluiken bieden optimale bescherming tegen fel zonlicht, geluidsoverlast en ongewenste indringers. Dankzij ons brede assortiment in kleuren en materialen vind je altijd een rolluik dat perfect past bij de stijl van jouw woning.

Screens aan grijs huis
Screens 

Met onze screens creëer je moeiteloos een moderne uitstraling voor je ramen. Deze verticale zonweringen zijn gemakkelijk te bedienen en zorgen voor een aangenaam klimaat in huis zonder het zicht naar buiten te belemmeren.         

Donkere buitenjaloezieën huis buiten
Buitenjaloezieën

Onze buitenjaloezieën bieden de perfecte balans tussen privacy, lichtregulatie en ventilatie. Met hun strakke design zijn ze ook nog eens mooie toevoeging aan je gevel. 

 
Markiezen zwart op een huis
Markiezen

Markiezen geven een klassieke uitstraling. Ze beschermen jouw ramen tegen direct zonlicht en voegen karakter toe aan je woning. Dankzij de verschillende mogelijkheden binnen de doekkleuren, vind je altijd iets wat bij je past.    

Markisolettes beige aan raam
Markisolettes

Markisolettes combineren de functionaliteit van een screen met de uitstraling van een uitvalscherm/markies. Met hun verstelbare lamellen kun je eenvoudig de gewenste hoeveelheid lichtinval regelen.

Uitvalschermen blauw aan appartement
Uitvalschermen

Onze uitvalschermen zijn veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Ze bieden bescherming tegen de zon en voegen tegelijkertijd een vleugje charme toe aan jouw woning. 

 
Lichtstraat zonwering op een dak
Lichtstraat zonwering

Onze lichtstraat zonwering is speciaal ontworpen voor lichtstraten om het binnendringen van zonlicht te verminderen. Door de hitte buiten te houden, creëer je een comfortabelere plek binnen in je huis.

Knikarmschermen buitenzonwering appartement balkon
Knikarmschermen

Met onze knikarmschermen tover je jouw terras om tot een aantrekkelijke buitenruimte. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en stoffen, bieden ze volledige bescherming tegen fel zonlicht.

Pergola zonwering gestreept terras tuin
Pergola zonwering

Wil je optimaal genieten van je terras? Pergola zonwering combineert het beste van twee werelden: de stevigheid van een terrasoverkapping en de flexibiliteit van een knikarmscherm.  

Veranda zonwering terras buiten avond
Veranda zonwering

Met onze veranda zonwering kun je het hele jaar door genieten van jouw terras of veranda. Bescherming tegen felle zonnestralen en regen maakt jouw buitenruimte comfortabeler dan ooit. 

Jouw professionele partner in buitenzonwering

Zien we je snel in onze showroom?

Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige buitenzonwering producten. Wij garanderen niet alleen duurzaamheid en kwaliteit, maar ook uitstekende service van begin tot eind.

Neem contact met ons op voor advies op maat of kom langs in onze showroom om ons brede assortiment te bekijken. Ontdek hoe onze producten jou kunnen helpen bij het creëren van een comfortabele leef- of werkomgeving.