Schaduwrijk genieten: Ontdek hier ons volledige aanbod

Ons aanbod

Ons uitgebreide aanbod omvat een breed scala aan buitenzonwering, raamdecoratie, kozijnen en producten voor outdoor. Elk product is zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en design, om ervoor te zorgen dat je alleen het allerbeste in huis haalt. 

Ontdek hieronder ons aanbod en laat je inspireren door de vele mogelijkheden om je woon- en leefplezier te verhogen.

Ontdek onze wereld van buitenzonwering

Buitenzonwering

Met onze buitenzonwering kun je volop genieten van een aangename temperatuur binnen of op je terras, terwijl je beschermd blijft tegen overmatig zonlicht en warmte. Bekijk hier de uitgebreide pagina over onze buitenzonwering.

Ontdek onze wereld van outdoorproducten

Outdoor

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen geloven we dat je buitenruimte net zo belangrijk is als het interieur van je huis. Daarom bieden we een exclusief aanbod aan outdoorproducten die elke tuin, terras of balkon omtoveren in een stijlvolle, comfortabele plek. Bekijk hier de uitgebreide pagina over ons outdoor aanbod.

Ontdek onze wereld van outdoorproducten

Kozijnen

In de wereld van moderne woningverbeteringen staan kunststof kozijnen synoniem voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en veelzijdigheid. Bij Uyen Zonwering en Kozijnen bieden we een premium selectie kunststof kozijnen. Deze maken je woning af, maar dragen ook bij aan een betere isolatie en verhoogd wooncomfort. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn onze kunststof kozijnen ontworpen om weerstand te bieden, terwijl ze minimale onderhoud vereisen.

Ontdek onze wereld van binnenzonwering

Raamdecoratie

Hoewel wij bij Uyen Zonwering en Kozijnen vooral de focus leggen op de buitenzonwering, vind je bij ons ook een ruim assortiment aan hoogwaardige raamdecoratie. Wil je meer ontdekken over ons aanbod van raamdecoratie? Klik dan op onderstaande knop.  Of bekijk de impressie hieronder!

Moeiteloze bediening

Somfy bedieningen

Somfy bedieningen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, wandbediening of de slimme huisoplossing, je hebt altijd moeiteloze controle over je zonwering(en) – een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan comfort, gemak en stijl.

Wil je meer ontdekken over ons aanbod van Somfy bedieningen? Klik dan op onderstaande knop. 

Topmerken onder één dak

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen presenteren we met trots ons aanbod van topmerken. Deze merken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun hoogstaande kwaliteit, duurzaamheid en design. Ze zijn perfect afgestemd om te voldoen aan jouw persoonlijke wensen en passen bij de stijl van je huis.