Referenties

Wat onze klanten zeggen

Ontdek waarom onze klanten kiezen voor Uyen Zonwering en Kozijnen door hun eigen verhalen te lezen.

Team van zonwering voor het pand

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen zijn we trots op de kwaliteit en service die we al meer dan 40 jaar bieden. Lees hieronder wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

We hebben op ons kantoor nieuwe zonwering laten plaatsen. Grote complimenten voor de zorg en nauwkeurigheid van de vakmannen. Echt een aanrader voor mensen die perfect passende en geruisloze zonwering wil! Wij zijn er erg gelukkig mee.

Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Michelle heeft me goed geholpen.
Nog bedankt en tot ziens.

Super goed bedrijf.

Altijd goede service en advies.

Ik haal voor mijn klanten hier altijd mijn zonwering gerelateerde producten 👌🏻

Bij Uyen een overkapping en een tuinkamer gekocht. Heeft een fantastisch resultaat opgeleverd. De overkapping met glazen dakpanelen en ledverlichting. De tuinkamer ook met daarbij glazen schuifdeuren. En een elektrisch zonnescherm. Alles eerst ingemeten door Edwin Verbiesen en Frans van Bergen Later alles geplaatst door Frans en Alex van Esch. Daarnaast is ook ons boeibord vervangen door Trespa en Keraliet. Kon ook bij Uyen. Ook dit is perfect gedaan. Hoog nivo werk en materiaal. Overkapping en tuinkamer van Palazzo, top kwaliteit. We kregen er ook een Tahoma switch bij, waarmee we naast de zonwering ook onze oude bestaande Somfy rolluiken en de Philips Hue lampen kunnen bedienen en nog veel meer…top!! Daarnaast heeft Alex van Esch de tuinkamer voorzien van een fraaie hardhouten zwevende vlondervloer. Absolute aanrader. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Het rolluik van onze dakkapel was defect en na een aantal negatieve ervaringen m.b.t. het maken van afspraken omtrent reparatie bij bedrijven in de buurt kwamen we uiteindelijk bij Uyen Zonwering en Kozijnen terecht. Wat een verademing! Die hebben ons fantastisch geholpen. Prettige contacten met de planners en vervolgens de monteurs die vakwerk geleverd hebben met als resultaat een weer probleemloos werkend rolluik. En ook nog voor een eerlijke prijs. Hulde!

In 2007 heb ik een rolluik met een behoorlijke lengte laten plaatsen door de firma Uyen Zonwering in Boxmeer. In augustus 2022 ging het lint stuk en werd keurig gerepareerd door de nieuwe eigenaar van de firma. Echter lang heb ik hiervan niet mogen genieten; verleden week was het lint weer stuk. Dezelfde week werd een afspraak ingepland. Er werd meteen gekeken wat de oorzaak kon zijn. Het bleek dat de doorvoer van het lint bij plaatsing van het rolluik niet goed geplaatst was. De doorvoer is aangepast en nieuw lint erdoor getrokken.

Het bedienen van het grote rolluik is nu sinds jaren een stuk gemakkelijker geworden.

En dit alles door de goede service en niet vergeten, op kosten van de Firma Uyen Zonwering en Kozijnen B.V.

Mijn dank is groot!

Zeer goede en snelle service.

Ze hebben heel goed werk afgeleverd.

Top bedrijf voor zowel zonwering als aluminium of kunststof kozijnen.