Houd de zon op afstand

Lichtstraat zonwering

Ben jij op zoek naar een manier om je woning of werkplek te beschermen tegen zonlicht zonder in te leveren op comfort? Dan is een lichtstraat zonwering dé oplossing.

SolidSky lichtstraatzonwering
De perfecte balans

Wat is een lichtstraat zonwering?

Een lichtstraat zonwering is een speciaal ontworpen systeem dat bovenop glazen dakconstructies of lichtstraten wordt geïnstalleerd. Het doel? Het reguleren van de hoeveelheid zonlicht en warmte die jouw leef- of werkomgeving binnenkomt. 

Of je nu een modern huis hebt met een uitgebreide glazen lichtstraat, of een kantoorruimte waar daglicht welkom is maar de hitte niet, dan biedt onze lichtstraat zonwering de perfecte balans.

SolidSky zwart op lichtstraat
De voordelen

Waarom kiezen voor lichtstraat zonwering?

Lichtstraat zonwering brengt verschillende voordelen met zich mee. Door voor dit type buitenzonwering te kiezen, maak je van de zon elk moment iets aangenaams.

Uyen zonwering en kozijnen

Hoe kunnen wij je helpen?

Het kiezen van de juiste zonwering is een belangrijke beslissing. Van het verkennen van je opties tot de installatie, ons team helpt jou bij het maken van de juiste keuzes. Wil jij ook een helderder, comfortabeler en energiezuiniger huis of werkplek? 

Neem contact met ons op en laat Uyen Zonwering en Kozijnen je helpen om het meeste uit je ruimte te halen.