Kozijnen

Ben je op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen die perfect aansluiten bij de stijl van jouw woning? Bij Uyen Zonwering en Kozijnen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om kwaliteit met vorm, kleur en flexibiliteit te combineren. 

Kunststof kozijnen profiel met aanslag
ontdek de veelzijdigheid van ons profiel

Welk kunststof kozijnen leveren wij?

Met trots presenteren wij onze K-Vision kunststof kozijnen. Deze serie kenmerkt zich door haar stijlvolle design en uitstekende isolerende eigenschappen. De innovatieve profielen zijn voorzien van thermische onderbreking, wat resulteert in een optimale warmte- en geluidsisolatie. Hierdoor geniet je van een comfortabel binnenklimaat en bespaar je op energiekosten.

Ons meest verkochte K-Vision Trend profiel heeft een slanke uitstraling en voldoet aan de eisen betreffende lucht- en waterdichtheid. Er is keuze tussen vlakke en verdiepte profielen, brandwerende- en geluidswerende systemen en niet te vergeten: een rechte hoekverbinding aan de buitenzijde van de kozijnen. 

 
Kunststof kozijn met aanslag

Hoogwaardig en duurzaam

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen combineren we vakmanschap met duurzaamheid door het aanbieden van Kömmerling K-Vision kunststof kozijnen. Deze hoogwaardige kozijnen zijn niet alleen energiezuinig en voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen, maar zijn ook inbraakbestendig en brandwerend met een EW60 en EI30 classificatie.

Door te kiezen voor onze K-Vision kozijnen, maak je een groene keuze. Ze hebben een langere levensduur, bevatten gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Het kunststof van de kozijnen kan tot wel tien keer hergebruikt worden voor het maken van nieuwe kozijnen, waardoor ze een duurzame investering zijn.

Een ruime keuze voor jouw stijl

We bieden een breed assortiment als het gaat om kunststof kozijnen. Je kunt ze namelijk geheel naar eigen wens samenstellen. Of je voorkeur nu uitgaat naar een klassieke of moderne uitstraling, met onze diverse kleuren en profielen vind je altijd wat je zoekt. 

Of het nu gaat om een voordeur, een achterdeur, een draai-kiep kozijn, of speciale vormen zoals getoogde of ronde kozijnen; je kunt voor alles bij ons terecht. Ook bieden wij verschillende glasopties. 

Onze kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, duurzaam en blijven jarenlang mooi zonder schilderwerk, zodat je optimaal kunt genieten van het comfort en de stijl die ze toevoegen aan je woning.

 
Kunststof kozijn verdiept profiel
vraag advies aan onze adviseur

Neem contact op met Edwin

Heb je vragen over onze producten of wil je advies op maat? Onze deskundige adviseur Edwin staat klaar om je te helpen met al je wensen.
Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleuren, het bespreken van de mogelijkheden van onze kozijnen of het plannen van een bezoek aan onze showroom, hij helpt je graag.

Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop en dan helpen we je graag verder!

Edwin Verbiesen