Kozijnen

Maak kennis met de kozijnen die Uyen te bieden heeft, waaronder kunststof en aluminium kozijnen

Kozijnen

Smits

Kunststof kozijnen

Sinds 1981 worden bij Smits Bedrijven in Gemert middels ultramoderne machines en vakbekwame medewerkers, een diversiteit aan kunststof ramen en deuren vervaardigd uit het profielsysteem van Kömmerling, hetgeen tegenwoordig schuil gaat onder de naam Profine.

Smits Bedrijven Gemert levert niet aan particulieren maar heeft haar eigen dealernetwerk opgezet, met als dealer voor de regio Land van Cuijk: Uyen Zonwering en Kozijnen B.V.

 

Onze profielen

Het nieuwste profielsysteem van Profine genaamd K-Vision is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal. U kunt kiezen uit een breed gamma aan mogelijkheden uiteenlopend van vlakke en verdiepte systemen, brandwerende systemen tot PassiefBouw systemen.

Met Kömmerling K-VISION kozijnen krijg je niet alleen hoogwaardige kozijnen maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. De K-VISION kozijnen voldoen namelijk aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid.

De K-VISION kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, inbraakbestendig en indien gewenst, zelfs brandwerend. Een keuze voor K-VISION kozijnen is tevens een groene keuze; de kozijnen hebben een lange levensduur, bevatten gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Het kunststof is tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen en dus beduidend weinig belastend voor het milieu.

Brandwerende kunststof kozijnen

Smits Bedrijven Gemert heeft in 2006 voor het profielhuis Profine (Kömmerling) de brandwerende kunststof kozijnen ontwikkeld mede dankzij kennis en expertise vanuit haar staaltak. Alle testen zijn zowel volgens de Nederlandse als Europese norm met groot succes beproefd.

Bij deze uitgevoerde testen wordt er door ons veel aandacht geschonken aan het totale systeem waarbij een 1 op 1 situatie met de praktijk zoveel mogelijk wordt nagebootst. De eerste doelstelling was destijds het behalen van een EW30 classificatie hetgeen zich al gauw heeft uitgebreid in een EW60 en EI30 classificatie. De gehele profielserie van Profine is inmiddels met positieve resultaten getest op brandwerendheid t.w.; de K-Vision serie TREND-CLASSIC-CITY-CUBE en het profielsysteem wat speciaal is ontwikkeld voor de PassiefBouw ofwel het 88+ systeem.

Onze kunststof kozijnen zijn uitvoerbaar in een groot aantal basiskleuren!

Kozijnen

Kochs

Kozijnen van Kochs met Kömmerling-profiel zijn speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt, waar hoge eisen worden gesteld aan functionaliteit, esthetica en kleur van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Het K-vision profielsysteem biedt veel vormgevingsmogelijkheden, waardoor het geschikt is voor allerlei ontwerpen, of het nu om binnen- of buiten draaiende elementen, verdieping hoge of gevel brede kozijnen gaat.

NIEUW: Kochs Visign is een kozijn design dat nog niet eerder is gepresenteerd. Het biedt een perfecte afwerking zonder optische onderbreking in de hoeklas, waardoor het lijkt alsof het uit een doorlopend profiel is gemaakt.

 

kozijn met aanslag


De profielen zijn milieuvriendelijk, want ze zijn ontwikkeld met een 100% loodvrije stabilisator en zijn volledig recyclebaar. Het kunststof materiaal van K-vision kozijnen is tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen, wat bijdraagt aan een verantwoord leefklimaat.

Met KOCHS K-vision Trend kunststof kozijnen krijgt u dezelfde warmte en uitstraling als houten kozijnen. Dit profiel heeft een dieptewerking en heeft de kunststof kozijnenindustrie gerevolutioneerd. U kunt uw persoonlijke kleurafwerking kiezen, zowel aan de buiten- als binnenzijde, waardoor u binnen een warme uitstraling en optimale isolatie combineert voor maximaal comfort.

Het robuuste KOCHS K-vision Cube profielsysteem heeft een grovere uitstraling dankzij zijn hoekige vorm en rechte dagkant. Het is ideaal voor nieuwbouwprojecten die een hoekige of klassieke uitstraling vereisen. Het profiel kan achter het metselwerk worden gemonteerd, waardoor het nauwelijks zichtbaar is, en is ook geschikt voor bouwstijlen die een grover kozijnkader wensen. Het KOCHS K-vision Cube kozijn kan eenvoudig op het stelkozijn worden gemonteerd.

Wij leveren ook

aluprof_logo