Bedieningen voor zonweringen

Somfy bedieningen

Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijker maken? Somfy bedieningen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. 

Of je nu kiest voor een afstandsbediening, wandbediening of de slimme huisoplossing, je hebt altijd moeiteloze controle over je zonwering(en).

Somfy logo
Moeiteloze bediening

Wat zijn Somfy bedieningen?

Somfy bedieningen vergemakkelijken de manier waarop je jouw zonwering gebruikt. Met slechts een druk op de knop, of zelfs een tik op je smartphone of tablet, bieden ze je volledige controle over je zonwering. 

Stel je voor: geen handmatig gedoe meer met zware bedieningen. Met Somfy bedien je alles moeiteloos, waar je ook bent.

Wij zijn officieel partner bij Somfy

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen zijn we officieel partner bij Somfy en daarnaast zijn wij Somfy Expert. We zijn bieden oplossingen die jouw leven gemakkelijker en comfortabeler maken. We geven echt deskundig advies.

Ons team zorgt ervoor dat je de perfecte Somfy bediening vindt die past bij jouw wensen.

Een breed aanbod somfy bedieningen

Een greep uit ons assortiment

Let op: met de Connectivity kit zijn geplande en geavanceerde scènes niet beschikbaar. De Connectivity kit is niet compatibel met de TaHoma switch USB adapter en TaHoma switch Ethernet adapter. Echter heb je ook altijd een individuele Somfy afstandsbediening nodig voor het programmeren van de motoren.

Tahoma Switch

De TaHoma Switch is ontworpen als een apparaat om via de app een Smart Home te creëren. Met de TaHoma Switch kun je bijvoorbeeld door middel van tijdsbesturing je zonwering standaard om 08.00 uur ’s ochtends omhoog laten gaan en om 23.00 uur ’s avonds weer laten zakken. 

Met de TaHoma Switch kun je tot wel 200 of meer apparaten bedienen, variërend van motoren en verlichting tot camera’s, alarmsystemen, thermostaten en sensoren. Bovendien kun je met dit apparaat tot 80 scenario’s aanmaken, waaronder 40 handmatige scenario’s, 20 geplande scenario’s en 20 geavanceerde scenario’s. Lees hier meer over de Tahoma Switch.

Tahoma Switch op de tafel