Geniet het hele jaar door van je buitenruimte

Outdoor

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen willen we het buitenleven even comfortabel en stijlvol maken als binnenshuis! Elk product in ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, met aandacht voor detail, duurzaamheid, en gebruiksvriendelijkheid, zodat je het maximale uit je buitenomgeving kunt halen. 

Van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden tot lameldaken, ontdek meer over deze verschillende producten in onze outdoor collectie op deze pagina.

Beschermd tegen alle weersomstandigheden

Terrasoverkappingen

Geniet jij ook van de frisse lucht en het zonnetje op je gezicht? Met onze terrasoverkappingen kan dit nog steeds, ongeacht het weer! Met een terrasoverkapping creëer je eenvoudig een extra leefruimte in je tuin, waardoor jouw buitenruimte het hele jaar door benut. 

Onze terrasoverkappingen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse stijlen passend bij jouw persoonlijke smaak. Van moderne strakke overkappingen tot klassieke landelijke ontwerpen, wij hebben voor ieder wat wils.

Wil je meer weten over terrasoverkappingen? Klik dan hier.

Terrasoverkapping modern met bloemen
Glazen schuifdeuren close up
Genieten van outdoor

Glazen schuifwanden

Wil jij nog meer genieten van jouw tuin? Dan zijn glazen schuifwanden de perfecte toevoeging. Deze wanden zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, zonder het gevoel afgesloten te zijn. Of het nu zomer of winter is, met onze glazen schuifwanden creëer je altijd een aangename en comfortabele omgeving.

Glazen schuifwanden worden volledig op maat gemaakt naar jouw specifieke wensen. In combinatie met de terrasoverkapping vormen ze de perfecte buitenoplossing in alle seizoenen.

Wil je meer weten over glazen schuifwanden? Klik dan hier
Maak optimaal gebruik van je veranda

Lameldaken

Met een lamellendak bepaal jij zelf de gewenste hoeveelheid zonlicht en schaduw. Dankzij de kantelbare lamellen kun je eenvoudig spelen met lichtinval. Onze lameldaken zijn bestand zijn tegen alle weersomstandig-heden. Dit resulteert in een lange levensduur en een prachtige buitenruimte.

Met een lamellendak kun je ook op regenachtige dagen genieten van het buitenleven. Dankzij de waterafvoerende constructie blijft jouw terras droog en kun je heerlijk buiten zitten, zelfs als het wat minder weer is.

Wil je meer weten over onze lameldaken? Klik dan hier.

Veranda lameldak blauwe lucht
Persoonlijke service en eerlijkheid voorop

Ontdek jouw outdoor mogelijkheden

Binnenkort openen de deuren van ‘Uyen Outdoor‘. In onze nieuwe buitentuin, die momenteel onder constructie is en volgend jaar zal openen, kun je al onze outdoor producten zelf komen ervaren. Zo kun je zelf de kwaliteit en het comfort van onze zonwering ervaren.

 Wil je al voor de opening van Uyen Outdoor onze showroom komen bekijken? Dat kan via onderstaande knop!