Screens

Heb je het gevoel dat de zon nét iets te enthousiast door je ramen schijnt? Of ben je op zoek naar een manier om je privacy te vergroten zonder in te leveren op natuurlijk licht?
Daarvoor hebben we screens! 

Screens in huis met donker doek
Ritsscreens

Wat zijn screens?

Screens zijn slanke, op maat gemaakte zonweringen die speciaal zijn ontworpen om jouw woning te beschermen tegen fel zonlicht, warmte en nieuwsgierige blikken. Ze bestaan uit een doek die op een strak frame is gespannen door middel van een ‘ritssluiting’ en voor je ramen worden geplaatst. Hierdoor kun je genieten van natuurlijk licht zonder hinderlijke schitteringen of oververhitting.

ons aanbod screens

Voordelen van screens

Het kiezen voor screens brengt meerdere voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan energiebesparing, een lange levensduur, natuurlijk licht behouden, windbestendigheid en nog veel meer. Wij werken met verschillende merken samen, één daarvan lichten wij graag uit: Roma Benelux

Wanneer je kiest voor screens van Roma Benelux, dan kies je voor de volgende voordelen:

Ritsscreens

Impressie

Onze merken

Topmerken onder één dak

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen leveren en monteren we alleen de beste merken. Onze selectie is niet zomaar een keuze; het is een zorgvuldig samengestelde collectie die uitblinkt in kwaliteit. Hierbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, zodat jouw screens niet alleen mooi ogen, maar ook voldoen aan al jouw wensen.

Screens bij uyen zonwering en kozijnen

Kom langs in onze showroom!

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en bieden deskundig advies op maat. Onze passie voor zonwering en onze toewijding aan klanttevredenheid maken ons de ideale partner voor jouw project.

Wil jij graag meer informatie ontvangen over onze screens? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop en maak een afspraak bij ons in de showroom of bij jou op locatie.