Niets is teveel

Contact

Heb je vragen, wensen of ben je klaar om jouw droomzonwering of kozijnen te kiezen? Bij Uyen Zonwering en Kozijnen ben je aan het juiste adres, wij zorgen voor de beste service én kwaliteit. 

Niets is teveel, we helpen je graag!

FBOB9562
team van zonweringsbedrijf
Uyen showroom

Contact- en aanvraagformulier

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te voorzien van persoonlijk advies. Bij Uyen Zonwering en Kozijnen staat klanttevredenheid voorop en zorgen we ervoor dat je altijd de beste service ontvangt. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Showroom bezoeken

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw zonwering, overkapping of kozijnen? Of wil je de producten van Uyen Zonwering en Kozijnen graag in het echt bekijken en ervaren? Bezoek dan onze showroom in Boxmeer. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en je te voorzien van persoonlijk advies. We verwelkomen je graag in onze showroom!

Openingstijden

Elke werkdag geopend van 9.00u – 16.30u (vrijdag tot 15.00u)

Showroom met zonweringen

Contactgegevens

Neem contact op

Vind de beste zonwering en kozijnen voor uw huis met ons grote assortiment en uitstekende service. Neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.