binnenzonwering

Raamdecoratie

Ontdek de perfecte afwerking voor elk raam met onze collectie raamdecoratie bij Uyen Zonwering en Kozijnen. Van klassiek tot modern, vind de stijl die bij jouw interieur past.

Duo rolgordijnen
Ontdek onze collectie raamdecoratie

Raamdecoratie die aansluit bij jouw stijl en wensen

Buitenzonwering is écht onze passie, maar ook vind je bij ons een ruim assortiment aan hoogwaardige producten waarmee we jouw ramen kunnen voorzien van de perfecte decoratieve touch. Of je nu op zoek bent naar shutters, houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, duettes, plissés, vouwgordijnen, rolgordijnen, duorolgordijnen of verticale lamellen – wij hebben het allemaal. 

Zie hieronder een greep uit onze meestverkochte raamdecoratie. Benieuwd naar ons complete aanbod? Kom dan gerust eens langs in onze showroom.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën filteren het licht, het is een populaire keuze waarbij je lichtinval en privacy zelf kunt reguleren. Bovendien voegen houten jaloezieën warmte en natuurlijke charme toe aan elke kamer. Daarnaast is elektische bediening mogelijk.

raamdecoratie houten jaloezieën
Aluminium jaloezieën

Als je op zoek bent naar strakke lijnen en een moderne uitstraling, dan zijn onze aluminium jaloezieën perfect. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht. Met ladderbanden kun je de jaloezieën nog meer naar wens maken.

Raamdecoratie aluminium jaloezieën
Rolgordijnen

Wil je graag eenvoudige functionaliteit? Kies dan voor onze rolgordijnen. Rolgordijnen zijn ideaal voor elke woonstijl. Door de grote hoeveelheid kleuren en materialen passen ze in ieder interieur. Bovendien zijn er rolgordijnen op maat beschikbaar in iedere prijsklasse. 

Raamdecoratie rolgordijnen
Duettes

Duettes bevat twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Het zorgt voor een strak geheel. Met duettes kun je goed spelen met lichtinval, met name met onze top-down/bottom-up variant. Waarbij je zowel de onderzijde als de bovenzijde kunt openen.

Raamdecoratie duettes
Ons team helpt je graag in je zoektocht naar raamdecoratie

Kom je snel eens langs?

Maak van jouw huis een thuis met de prachtige raamdecoratie van Uyen Zonwering en Kozijnen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren door onze expertise. Ons enthousiaste team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Binnenzonwering

Impressie