Jouw comfort, onze zorg

Pergola zonwering

Zoek je een elegante en comfortabele buitenruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten, ongeacht het weer? Met onze pergola zonwering van Weinor kunnen we dit waarmaken.

Pergola zonwering terraszonwering
Pergola zonwering

Wat is een pergola zonwering?

Een pergola zonwering combineert het beste van twee werelden: de stevigheid van een terrasoverkapping en de flexibiliteit van een knikarmscherm. 

Dit type zonwering is ontworpen om aan een bestaande structuur te bevestigen, maar het kan ook dienen als een vrijstaande oplossing. Het sluit in ieder geval perfect aan op jouw terras of tuin. Het resultaat? Een stijlvolle en beschutte plek waar je kunt ontspannen of werken, beschermd tegen de zon.

Bekijk hieronder de voordelen:

 

Is pergola zonwering toch niet helemaal het type zonwering waar je naar op zoek bent? Neem contact met ons op via onderstaande knop, onze experts denken graag met je mee!

Pergola zonwering in de tuin
Pergola zonwering 'Plaza Viva OptiStretch' van Weinor
Neem contact met ons op

Kom langs in onze showroom!

Jouw tevredenheid is voor ons belangrijk. Dankzij onze expertise en interesse in comfortabele buitenruimtes, zorgen we ervoor dat je investering in pergola zonwering het zeker waard is.

Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies bij jou op locatie of bezoek onze showroom om de kwaliteit en stijl van onze pergola zonwering zelf te ervaren. 

De telescoopstaander

De pergola zonwering van Weinor

Met Plaza Viva, de pergolazonwering van textiel, kun je nog vaker en onbezorgder gebruik maken van je terras – vrijwel ongeacht de weersomstandigheden. Buitenom de vele standaard kleuren, een eigen doekcollectie én windbestendigheid bieden zij optioneel ook nog iets anders: een telescoopstaander aan.

De telescoopstaander voor regenafvoer

Om regenwater betrouwbaar van het doek van de Plaza Viva te laten lopen, kan de optionele telescoopstaander met een slinger worden verlaagd om de hiervoor benodigde minimale hoek te bereiken, die hiervoor nodig is.

700 x 900 px 900 x 700 px 1000 x 700 px 2024 04 03T161007.396