Ritsscreens

Maak kennis met de Ritsscreens die Uyen te bieden heeft, waaronder Roma Benelux en Smits

Rits screens met een donker doek aan huis
Ritsscreens

Roma Benelux

Logo Roma Benelux

De Roma zipSCREEN.2 biedt een bescherming tegen hitte en inkijk en laten ze voldoende daglicht binnen. De screens van ROMA zijn weerbestendig en vrijwel onderhoudsvrij zijn.

Het grote verschil met standaard screens: De stof van een ZipScreen wordt over de volledige hoogte door een rits systeem in de geleiding gevoerd. Hierdoor is het windvast en zijn grote maten geen probleem. Zo is een ZipScreen tot wel 6 meter hoog of 6 meter breed (tot maximaal 18m²) voor ROMA geen enkel probleem. Daarbij komt dat de onderlijst grotendeels in de kast zal verdwijnen. 

De kast van de ZipScreen is verkrijgbaar in Quadro (vierkant) Rondo (ronde)-uitvoering. De ZipScreen is leverbaar in 209 RAL-kleuren standaard in zijdeglans, mat en structuurkleuren en heb je keuze uit wel bijna 200 doekkleuren. Een ZipScreen wordt standaard door een draadloze Somfy motor aangedreven met hindernisherkenning.

Rits screens met grijs doek
Kenmerken Roma Screens
Ritsscreens

Smits

SolidScreen Standaard

De SolidScreen Standaard is als basis van de gehele SolidScreen-lijn het product waaraan de andere rits geleide screens hun bestaansrecht hebben te danken.

Het weert niet alleen licht, maar ook warmte en insecten. Het is de screen die het best naar uw eigen smaak is aan te passen door de vele keuzeopties. Dit maakt de SolidScreen Standaard een favoriet onder onze klanten.

SolidScreen XS

De SolidScreen XS wordt gekenmerkt door zijn extra smalle zijgeleiders van 35mm.

De SolidScreen XS is een welgekozen keuze van architecten en wordt daardoor veelal toegepast als projectzonwering. Dat het hier uitsluitend voor bedoeld is, is echter een misvatting. De SolidScreen XS is ook uitermate geschikt als zonwering voor uw woning.

SolidScreen XL

De SolidScreen XL kenmerkt zich, zoals de naam doet vermoeden, door de afmetingen waarin deze zonwering beschikbaar is. Door de bijzondere samenstelling van verstevigde materialen is het mogelijk de SolidScreen XL tot wel 6 meter breed of hoog uit te voeren. Hierdoor is het dus mogelijk een zéér groot oppervlak te voorzien.

Kenmerken SolidScreens
Screendoek van dichtbij

Solidscreen Solar

De SolidScreen Solar, ook uit de bekende SolidScreen-lijn, uitgerust met de slimme Solar techniek en de bekroonde rits-techniek!

Deze screen heeft een op de kast gemonteerd zonnepaneel dat zonkracht (daglicht) omzet in zonne-energie en deze vervolgens opslaat in de batterij. Dit betreft 100% van de energietoevoer van de motor. Géén extra stroomkosten, géén bedrading en géén doorvoer in de muur. Enkel extra gebruiks- en montagegemak. Aangezien stroom geen issue meer is bespaart u zelfs dubbel op energie.

Screen met zonnepaneel op solar
Kenmerken
Ritsscreens

Impressie