Uitvalsschermen

Maak kennis met de uitvalsschermen die Uyen te bieden heeft, waaronder Vista Elegance en Favorite, van Smits

Uitvalsschermen

Smits

Vista Elégance

De Vista Elégance, deze elegante zonwering is in 2 modellen verkrijgbaar. Beide hebben een uniek kenmerk en uiterlijk, maar zijn technisch identiek. De Vista Elégance 95 kenmerkt zich door de semi-cassette met vierkant design. De Vista Elégance 110 betreft een cassette met afgeschuind design.

Het uiterlijke kenmerk spreekt voor zich, het verschil in cassette heeft betrekking tot de mate van doekbescherming in gesloten stand. Een semi-cassette beschermt goed, een cassette beschermt volledig.

Door de variabele uitvalshoek is het scherm in vrijwel elke situatie te plaatsen. Gecombineerd met elektrische bediening is dit een zeer doeltreffende zonwering, voor zowel woningen als commerciële panden. Tevens is het scherm handmatig te bedienen. Standaard in 3 kleuren te verkrijgen, op aanvraag is echter iedere RAL-kleur mogelijk.

Kenmerken

Vista Favorite

De Vista Favorite is uitgevoerd met een volledig gesloten cassette in een uniek halfrond design. Hierdoor is het zonweringdoek in gesloten stand uitstekend beschermd tegen weersinvloeden en blijft het doek langer mooi. De variabele uitvalshoek maakt de Vista Favorite in vrijwel elke situatie te plaatsen.

Deze doeltreffende zonwering is zowel elektrisch als handmatig aan te sturen. Standaard verkrijgbaar in wit, crèmewit, antracietgrijs structuur en technisch zilver, op aanvraag is echter iedere RAL-kleur mogelijk.

Kenmerken